Den nye dronen som følger deg – Zerotech sin Dobby

Den nye dronen som følger deg – Zerotech sin Dobby

Den nyeste teknologien på markedet er en lommedrone som tar selfie-bilder for deg og følger etter deg.

Selfier vil aldri bli det samme. Nå er det ikke lenger selfiestang som gjelder, men Zerotech har laget en selfie-drone som tar bilder eller video og følger etter deg. Dronen har ansiktsgjenkjenning og kan derfor følge etter deg og ta ansiktsbilder inntil batteriet er tomt og må lades. I tillegg til å kunne ta tradisjonelle selfies, så kan også denne lille dronen ta 360-graders film eller bilder. Selfier har aldri vært enklere, og i tillegg får du underholdning i dronens bevegelser.

Selv om selfie-dronen er liten, så tar den bilder eller video av høy kvalitet. Den er også svært enkel å manøvrere da den lander og letter helt automatisk slik at du ikke behøver å bekymre deg for om du får til å lande den. Når du ikke trenger den mer, lar den seg folde sammen slik at du enkelt får den med deg.

 Liten nok til å ha i lomma

Selfie-dronen er liten nok til at du kan ha den med deg i lomma. På denne måten kan du alltid få tatt selfiene du ønsker, og du kan ha den med deg overalt. Ikke bare er dette nyttig for alle som elsker selfies, men den er også morsom å ta frem for å underholde venner. Med denne lille selfie-dronen har man alltid noe å prate om og det er spennende og oppleve denne nye og fasinerende teknologien. Man kan enkelt styre enheten om man ikke ønsker at den kun skal bevege seg automatisk. Dette er et spennende leketøy for teknologi-freaks, men er også en perfekt kompis for alle som elsker å ta selfies i alle mulige spennende situasjoner. Nå kan du sende enda flere selfies til vennene dine slik at de til en hver tid vet alt det kule som foregår i hverdagen din.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *