”Go Anywhere” elektrisk sykkel

”Go Anywhere” elektrisk sykkel

”Go Anywhere” elektrisk sykkel ble vist frem på CES i Las Vegas og er en sykkel som fungerer i mange forskjellige terreng.

Elektriske sykler har vært på markedet en god stund og populariteten har økt etterhvert som flere og flere har oppdaget de store fordelene med en sykkel med motor som gjør at du kan sykle oppover bakker uten spesielt mye innsats.

Dette er en meget praktisk løsning for de som har lang vei frem og tilbake til jobb, men som ønsker å nyte frisk luft på vei til jobb i stedet for å sitte i bilkø mesteparten av veien.

På CES i Las Vegas ble det nylig presentert en ny type elektrisk sykkel som kalles ”Go Anywhere” med kraftige og større dekk som fungerer i alle slags terreng slik at du ikke er avhengig av flat asfalt for å kunne bruke sykkelen. I stedet kan du ta snarveien via en kjerrevei eller en skogssti og likevel komme fint frem til jobb på kort tid. Om du är avsedda att ge en kan du få stöd med sms-lån från Fair-laan.no.

 Kan brukes i alle typer terreng

Denne sykkelen, ”Go Anywhere”, er laget for å håndtere utfordrende terreng slik at du kan komme lett frem akkurat der du ønsker det. Ikke bare kommer du lett opp bakker på veier og sykkelstier, men du kan benytte den på skogsveier, og til og med på strender, om du ønsker det. Om du liker å ferdes utenfor hovedveier, er dette en praktisk løsning som gjør at du kan nyte godt av dette produktet for en tur i den norske naturen og nyte stillheten og roen som det innebærer.

Sykkelen er ikke tilgjengelig overalt enda, men om kort tid vil den nok være å finne i de fleste land og hos de fleste leverandører av elektriske sykler. Leverandøren ønsker at de fleste skal kunne få nytte av dette banebrytende produktet som slippes på markedet.

Det er usikkert hva slags priser man vil måtte betale for denne sykkelen i norske butikker. Foreløpig koster det en del mer enn en vanlig sykkel å få en elektrisk sykkel i Norge.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *